2005-01-05

Frinnarydsungdomar firade annorlunda nyårsafton

 

Drygt 20 ungdomar samlades under eftermiddagen på nyårsafton för att fira nyår i Frinnaryd. Det handlade mest om utomhusaktiviteter och ett annorlunda och roligt upplägg.
Medan det ännu var ljust samlades man på grillplatsen nere vid Svartån och delade ut de olika udda och kanske lärorika uppdragen.


För killarna gällde det bland annat att kunna virka minst 38 centimeter. Samla ihop tio personer för dans kring granen på torget i Frinnaryd. Bygga en mänsklig pyramid och hinna räkna sakta till tio, innan den rasade samman. Göra ett konstverk och sälja det för minst 100 kronor.
För tjejerna gällde det att klara till exempel följande prestationer: Rensa avlopp i FIF´s klubbstuga. Leta rätt på en gul bil och be att få provköra den. Snickra ihop en fågelholk och skänka bort den till någon. Byta hjul på en bil.
Många av ungdomarna är verksamma inom FIF´s fotbollssektion och under kvällen hann man även med ett ordentligt bastubad i klubbstugan.

Text och foto: Bevan Berthelsen

 

  

Innan mörkret föll på nyårsafton samlades drygt 20 frinnarydsungdomar på grillplatsen nere vid Svartån för att genomföra en rad annorlunda och roliga uppdrag.

 

Denna sida ingår i sajten frinnaryd.com