2004-11-10

 

Tranåsbadens inventarier såldes ut – mycket folk och fina fynd

Under den gångna helgen (2004-11-06) var det stor utförsäljning i två dagar av inventarierna från före detta Hotell Tranåsbaden. Allt löst såldes ut och en hel del fynd kunde göras av dem som var där redan vid öppningsdags klockan nio första dagen.
Dessförinnan, under fredagen, kunde de som visat fortsatt intresse att köpa bostadsrätt, under fem timmar plocka russinen ur kakan. Tranåsbadens hotell ska ju som bekant byggas om till bostadsrätter av de nya ägarna Norrabystrand AB.
Redan en timme efter öppningsdags var det så mycket folk att det var svårt att komma fram i de trånga hotellkorridorerna i två våningar. Köpare fick själva plocka ner t.ex. gardiner och bära iväg. Dessbättre var hissarna igång till stor hjälp för dem som kånkade på tyngre saker och skulle ner.
Långa köer uppstod också i receptionen när alla skulle betala, men Rose-Marie Jakobsson höll ett högt tempo och alla var nöjda.
Verktyg, maskiner och reservdelar fanns dock prydligt utlagda i en särskild lokal där Magnus Segerson skötte ruljansen och där man betalade på plats.
Överlag var det mesta av fin kvalitet och priserna hyfsade.

Text och foto: Bevan Berthelsen

Allt löst i Hotell Tranåsbaden såldes ut förra helgen och många gjorde sina fynd.

Jerker och Berit Ekberg köpte med sig två små fina tavlor under den första timman.

Magnus Segerson, en av de tre delägarna i Norrabystrand AB, sålde ut verktyg, maskiner, reservdelar m.m. i en särskild lokal.


Denna sida ingår i sajten www.frinnaryd.com