2011-04-13

Tipspromenad i Frinnaryd med familjemässa i kyrkan

Lennart Johansson, Göran Henriksson och Arne Edgren är mätta och glada efter att ha ätit ”kyrkkorv” efter tipspromenaden i söndags. Foto: Stefan Orre

Sedan den 20 mars genomför Frinnaryds Bygdegårdsförening, Frinnaryds Samhällsförening, FIF och Svenska kyrkan tipspromenader.


I söndags var det Svenska Kyrkans tur att hålla i tipspromenaden. Den gick från torget i Frinnaryd med målgång vid församlingshemmet intill kyrkan. Den sköna vårsolen sken på de närmare 40 vuxna och barn som deltog. Det var 10 frågor för vuxna och 12 frågor för barn.
Efter tipspromenaden hölls en barnvänlig familjemässa som leddes av prästen Mårten Gustafsson. Barngruppen ”Pärlan” medverkade med sång och solosång framfördes av Ann-Charlotte Kjellström.
Efter gudstjänsten bjöds det ”kyrkkorv” med bröd samt saft kaffe och kaka i församlingshemmet. Under tiden redovisades det vilka som vunnit tipspromenaden. Vinnarna för vuxenfrågor blev Jens Nilsson, Sofie Nilsson och Tobias Nilsson som alla hade 8 rätt av 10 möjliga. Elsa Axelsson var vinnaren av barnfrågorna med alla 12 rätt. Vinnarna belönades med varsin blomma och alla barn fick varsin chokladbit.
Tipspomenaderna fortsätter till och med 29 maj.