2008-09-24

 

Livsfilosoferna invigde ny lokal

 

Helen Storm vid föreningens stora bibliotek med speciallitteratur som inryms i ett dubbelskåp i den trevliga lokalen. Foto: Bevan Berthelsen

Livsfilosoferna i Tranås har invigt sin första egna samlingslokal i före detta ”Handlarns” livsmedelsaffär på Sveagatan 37.

EFTER RENOVERING har man nu en stor ljus samlingslokal på 70 kvadratmeter som rymmer 50 personer, ett bra kök och biutrymmen. Föreningens stora bibliotek med speciallitteratur ryms också i ett dubbelskåp i den trevliga lokalen.
Eftersom föreningen hyr lokalen har man därför kunnat utöka verksamheten med fikakvällar, med olika teman, en gång i veckan till att börja med. Ytterligare verksamheter kommer igång senare.
Större evenemang som fordrar större lokal genomförs, som tidigare, i Odd Fellow-huset.
Vid invigningen berättade Stefan Guzikowski om ”Destiny Cards”. Det är baserat på spelkorten, astrologi och numerologi. Stefan kan med födelsedagen som grund beskriva vederbörandes livsväg och ge information om karaktär och personlighet. Med födelsedata även på en närstående kan han även berätta om hur relationen kommer att fungera på både kort och lång sikt.

Bevan Berthelsen


Massor av tidningsartiklar från trakten hittar du på www.frinnaryd.com