2007-10-17

 

Stay Close underhöll PRO:are

 

Stay Close, bestående av Monica Åkerblom och Kenneth Holmgren från Vikingstad, underhöll vid PRO´s månadsmöte på Berget i onsdags förra veckan. Programmet hette ”Svenska Herrar” och innehöll en populär låt från vardera nio svenska sångare alltifrån Lasse Dahlkvist till Tore Skogman. (Foto: Bevan Berthelsen)

Ett drygt 100-tal medlemmar i PRO Tranås halsades välkomna av ordföranden och i synnerhet de sex nya medlemmarna till oktobermötet på Berget.
Dagens första gäst var Göran Hansson som berättade om Tranås kommuns informationsprojekt “Fråga Tranås”. På informationskvällar där representanter från Apotek, Försäkringskassan, Arbetsförmedling, Banker, m.fl. informerar hur man via Internet lätt kan skaffa information och utnyttja deras tjänster. Genom handuppräckning visade det sig att ca 20 % av de närvarande har dator i hemmet och använder sig av Internet och fler lär det bli det genom bland annat bibliotekets inbjudan till Seniorsurf.
Dagens andra gäster var musikgruppen Stay Close från Linköping som har olika musikteman på sin repertoar. Dagens tema hade namnet “Svenska herrar” och de bjöd på ett uppskattad och en variationsrik blandning med sånger från gamla välkända artister såsom Povel Ramel, Lasse Lönndahl, Gösta “Snoddas” Norgren, Gunnar Wiklund, Thore Skogman, m.fl.
Eftermiddagen avslutades med kaffeservering och dragning i lotterierna med vinster som bestod av PRO-förbundets Seniorlotter, som säljs till stöd för förbundets egen folkhögskola


Massor av tidningsartiklar från trakten hittar du på www.frinnaryd.com


 

.