2007-09-19

 

Livsfilosofernas första höstmöte lockade många

 

Vid de mediala demonstrationerna brukar medierna orka med högst dussinet bland åhörarna. Janne Hall från Motala klarade av över 30 under sitt två timmar långa framträdande.

I söndags (07-09-16) samlades drygt hundra åhörare vid höstens första träff hos Livsfilosoferna i den tidigare Centrumbiografen i Folkets Hus.
Jan ”Janne” Hall från Motala genomförde en mycket uppskattad medial demonstration.

Tevekanalerna har idag ett mycket brett utbud av olika programserier med så kallade andliga kontakter. Den mycket populäre James van Praagh "Mannen som talar med andar" syns i rutan fem dar i veckan. I senaste inslaget fanns en dam som köat i åtta år för att få träffa honom!

Varför gå över ån efter vatten
Mycket av dessa mediala demonstrationer kan också upplevas i Tranås då den livaktiga Föreningen Livsfilosoferna bjuder in skickliga svenska medier.
Under hösten arrangeras nu två träffar i månaden. I programutbudet är det inte bara andliga kontakter – även healing, energiöverföring och meditation finns med.

Janne Hall klarade över 30 åhörare
Vid de mediala demonstrationerna brukar medierna oftast hinna med högst dussinet bland åhörarna. Janne Hall klarade av över 30 under sitt två timmar långa framträdande.
Många fick kontakt med avlidna släktingar och vänner, men framförallt fick de framtida goda råd om hur de skulle tackla sina vardagsbekymmer. Det gällde allt från studier till samlevnadsproblem.
Exempelvis kunde sådana här budskap komma:
– Du ska visa lite mer vem du är och ta bort alla sköldar som hindrar dig. Det är mycket violetta färger omkring dig.
– Din farmor säger att det är bra att du är här – det trodde hon inte!
En man fick detta:
– Jag ser tumstockar och sågar – det kan vara en symbol att du inte sågar av brädan hur som helst. Du är noggrann.
– Jag hör telefoner ringa och du får aldrig vara ifred. Du verkar vara den enda som finns till i stan i ditt jobb. Du måste organisera om och planera så att det blir lugnare.
– Du ska använda diamantprylar, säger den här mannen från andevärlden.

Fika och social samvaro
Efter Janne Halls framträdande serverades kaffe och te och många fick möjlighet att prata med andra om sina intryck. En hel del var där för första gången och ingen verkade besviken.
En lyckad söndagseftermiddag framförallt för att så många fick ta emot budskap och Janne Halls gemytliga personlighet.


Text och foto: Bevan Berthelsen

Fler artiklar finns på LIVSFILOSOFERNAS HEMSIDA


Massor av tidningsartiklar från trakten hittar du på www.frinnaryd.com